Şehit Akif Hatunoğlu Anaokulu
Serin Evler Mahallesi 3872 Sokak No2/1 Yüreğir/ADANA

VİZYON

Türkiye´nin çağdaş uygar bir ülke olmasının anahtarı olan çocuklarımızın yetişmelerinde anne-baba ve öğretmenlerimizden oluşan ekibimizle eğitim alanındaki gelişmeleri sürekli takiple, beklentilerin hep önünde, kalitesiyle örnek gösterilen, önder bir kurum olmak.

MİSYON

Milli ve manevi değerlerine bağlı, duygu ve düşüncelerini özgürce ifade edebilen, kendine güvenen, kendisi ve çevresiyle barışık, mutlu, İç disiplin ve sorumluluk duygusu gelişmiş, sosyal ilişkileri güçlü, İşbirliği ve takım çalışmasına istekli, biz bilincine sahip, paylaşımcı, Farklı görüş ve düşüncelere saygılı, yeteneklerini ve üretkenliğini kullanabilen, çevreye duyarlı, Öz bakım becerilerini kazanmış, sürekli gelişime açık, Türkçeyi doğru ve düzgün kullanabilen çocuklar yetiştirmek.

Öğretim Şekli :ikili

ikili